Program și reguli de acces pentru concertul Kamelot și Crossing Eternity

Formația americană KAMELOT se întoarce în țara noastră , pentru a prezenta live publicului român noul album „The Shadow Theory” printr-un show ce va avea loc în data de 16 august la Club Quantic – Open Air (București). În deschidere va evolua formația româno-suedeză CROSSING ETERNITY.

Program și reguli de acces
Acces Meet & Greet: 18.30
Acces General: 19.00
Crossing Eternity: 19.30-20.00
Kamelot: 20.30-22.00

Meet & Greet:
Accesul pentru sesiunea Meet & Greet se face la ora 18:30, la intrarea special amenajată. La acces vă rugăm să prezentați atât biletele de concert cât și ticketele speciale pentru meet & greet
Vă rugăm să țineți seama că după terminarea sesiunii Meet & Greet, brățara & pass-ul VIP asigură participanților doar intrarea în zonele în care și-au achiziționat biletul de  concert, fără alte întâlniri ulterioare cu trupa.

REGULI DE ACCES și alte informații utile:
*  Intrarea în clubul Quantic se face din Șoseaua Grozăvești. Adresa este șos. Grozăvești, nr. 82 și se poate ajunge foarte ușor de la stația de metrou Grozăvești sau Politehnică, dar și cu tramvaiele 1, 11, 35 sau autobuzele 105 sau 601.
*  Accesul se face începând cu ora 19:30, imediat după ce sesiunea de meet & greet va expira.  Biletele cumpărate online pot fi prezentate la intrare atât printate, cât și direct de pe telefon, unde vor fi scanate cu ajutorul unui program special (pe care nu este nevoie să îl aveți dvs.).
*  La intrare, biletul va fi schimbat cu o brăţară care va trebui purtată obligatoriu pe toată perioada evenimentului. Cu această brățară, participantul va putea intra și ieși oricând din / în zona concertului, având, de asemenea, obligația de a o arăta personalului de la acces sau de la pază de fiecare dată când intră în zona concertului & zonele Normal Circle & Golden Circle. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea biletului / intrării la eveniment.
* Deţinătorul biletului este obligat să se supună controlului corporal făcut la accesul în locaţia spectacol / eveniment de către organele de securitate abilitate.

Este interzis:
* accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil)
* accesul cu aparate video de filmat
* accesul cu aparate de înregistat audio
* cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (aduse din exterior)
* accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substanţe periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune în pericol viața celor din jur
* consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale. Această constituie infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor în vigoare.
* dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta clubului Quantic, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta clubului.
În interior nu se fumează!

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la eveniment.

De reţinut:
* Copiii până la vârsta de 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet / abonament valabil (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Copiii după vârsta de 7 ani și până la vârsta de 16 ani au nevoie de bilet și de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepsește conform legii.
* Persoanele  cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă sau reducere doar pe baza prezentării la intrare a unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Iată categoriile de bilete pe care le puteți găsi online pe www.AmBilet.ro:
– 120 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei
– 79 lei (100 bilete) – Pre-sale 1 / Normal Circle SOLD OUT
– 89 lei (200 bilete) – Pre-sale 2 / Normal Circle
– 99 lei – Normal Ticket / Normal Circle
– 169 lei (50 pachete) – „Friends Package” / Normal Circle pachet pentru două persoane
– 115 lei – în ziua evenimentului – Normal Circle
–  65 lei – Ticket meet & greet SOLD OUT (acces în locație cu 30 min înainte de accesul general, poze cu formația, autografe, etc). Important: Ticketul meet & greet trebuie să fie însoțit de un bilet de concert valabil – indiferent de categoria acestia.
La acces, biletul comandat electronic se poate preschimba cu unul fizic.

Eveniment organizat de: Promusic Events și Maximum Rock, susținut de: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Rock FM

Leave a Reply