Concert Amorphis, Soilwork si Jinjer la Bucuresti

Amorhpis, Soilwork si Jinjer canta pe 22 ianuarie la Arenele Romane in cadrul unui show METALHEAD. In deschidere vor canta Nailed to Obscurity.

Finlandezii de la Amorphis se reintorc la Bucuresti anul viitor pe 22 Ianuarie la Arenele Romane (cort incalzit), pentru a ne prezenta cel mai recent album al trupei: “Queen of Time” dar si piesele care i-au facut celebri de atatia ani.

Formata in 1990, trupa finlandeza Amorphis a avut o ascensiune rapida pe scena metalului international, stilul abordat la inceput fiind death metal, insa, o data cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat catre progresiv metal sau melodic death metal.

Amorphis au revenit cu al 13-lea material de studio dupa o pauza de 3 ani. Albumul “Queen of Time’ a fost lansat pe 18 Mai anul acesta si marcheaza intoarcerea basistului Olli Pekka Laine, primul basist al formatiei.
Pentru acest material Amorphis a colaborat cu Chrigel de la Eluveitie dar si cu Anneke van Giersbergen.
In momentul de fata Amorphis inseamna:

Esa Holopainen – chitara
Tomi Koivusaari – chitara
Olli-Pekka Laine – bass
Jan Rechberger –tobe
Santeri Kallio – clape
Tomi Joutsen – voce

Soilwork vin din Suedia si sunt prezenti pe scena metalului din 1995.
In tot acest timp au lansat 10 materiale de studio, cel mai recent dintre ele fiind The Ride Majestic (2015).

De-a lungul timpului, in Soilwork au mai activat artisti precum Dirk Verbeuren, care in momentul de fata este tobosarul Megadeth sau Daniel Atonsson, fost basist si in Dark Tranquillity.

Au mai colaborat si cu Richard Evensand care a fost tobosarul Therion si Chimaira.

Componenta Soilwork este urmatoarea:
Bjorn “Speed” Strid – voce
Sven Karlsson – clape
Sylvain Coudret – chitara
David Andersson – chitara
Bastian Thusgaard – chitara
Taylor Nordberg – bass

Jinjer se reintorc la Bucuresti dupa concertul sustinut alaturi de Arch Enemy.

Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind “King of Everything”, material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. Romania este un loc in care Jinjer canta cu nostalgie de fiecare data, fiind una dintre primele tari in care le-a fost apreciata munca.

Concertul va fi deschis de germanii de la Nailed to Obscurity, trupa activa din 2005 cu 3 albume la activ care au conturat ca stil un melodic-doom metal.

Cel mai recent album a fost lansat in 2017 si se intituleaza King Delusion.
In prezent din trupa fac parte:

Jan-Ole Lamberti – chitara
Volker Dieken – chitara
Jann Hillrichs – tobe
Carsten Schorn – bass
Raimund Ennenga – voce

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • presale: 100 lei Acces General si 155 lei Golden Circle pana pe 5 ianuarie
  • presale: 110 lei Acces General si 170 lei Golden Circle paba pe 22 ianuarie
  • la intrare: 120 lei Acces General si 186 lei Golden Circle

Se pun in vanzare doar 1800 de bilete. Concertul are loc in cort incalzit. Sunt in vanzare doar 400 de bilete Golden Circle in fata scenei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Leave a Reply