Concert Shokran (RU) – Ethereal Tour II – la București

Formația Shokran vine din Rusia și abordează genul progressive metal cu elemente orientale și mult djent. Trupa activează din 2012 și au debutat cu EP-ul „Sixth Sense” în același an, primul album de studio fiind lansat în 2014 cu numele „Supreme Truth”. Noi ne întâlnim cu ei în Quantic Club București pe 12 septembrie, în cadrul Quantic Open Air.

Componența formației:

-Dmitry Demyanenko (chitară)

-Andrew Ivashchenko (voce)

-Rodion Shevchenko (bass)

-Michael Isaev (tobe)

Shokran au susținul concerte în mai multe orașe din Franța, Suedia, Italia, Spania sau Republica Cehă, iar anul acesta se află în line-up-ul festivalului High 5ive Summer Fest din Stockholm, Suedia, alături de formații precum Ghost Iris și Adept (formații care au făcut senzație la Rockstadt Extreme Fest 2019), Humanity’s Last Breath, Imminence, Trash Boat, Aviana și alte nume de gen.

„Ethereal”, cel mai nou album al trupei, a fost lansat pe 11 februarie 2019. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestei formații este că odată lansat un album, imediat vine și versiunea pur instrumentală, unde puteți savura solo-urile geniale de chitară și ritmurile orientale care-ți fac pielea de găină. Nu ratați concertul lor în premieră din București.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 30 lei – Earlybird (preţ pentru primele 50)
  • 40 lei – Presale (preţ redus până pe 11 septembrie, inclusiv)
  • 50 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Leave a Reply