KISS la festivalul ROCK THE CITY 2022

Rock The City va prezenta in ediția cu numărul 11, pe 16 iulie 2022, legendele muzicii rock – KISS și WHITESNAKE, ambele aflate în turneul lor de farewell.
Prezența grupului KISS va fi o premieră pentru România și va fi ultima ocazie să-i vedeți live sub egida End Of The Road, ce va încheia o carieră de 49 de ani!
Kiss și-a început activitatea în 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formații rock și, în același timp, trupa care a revoluționat conceptul de evenimente rock live.
Kiss este una dintre cele mai bine vândute formații la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute. Mai mult, Kiss este clasat pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la număr.

Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platină, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus în Rock And Roll Hall Of Fame.Din punct de vedere live, Kiss a creat senzații încă din anii 70, fiind grupul care a făcut schimbări majore în conceptul scenic si în cel visual, măștile și costumațiile excentrice, care au creat accesori si felul de machiaj care le-a definit aparitia scenica si care au devenit marca brandului Kiss.
End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie să-i vedeți pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grup care a scris istorie în muzica rock și care a influențat generații de muzicieni.
Hituri care au încântat generații de rockeri și nu vor lipsi cum ar fi I Was Made For Loving You, Detroit Rock City și Lick It Up vor rasuna de pe scena festivalului.Alături de Kiss, isi vor face aparitia WHITESNAKE, care își va încheia cariera live după o activitate de 44 de ani, totul sub numele sugestiv The Farewell Tour si isi va reprezenta compozitiile care ii defineste ca Heros of Rock n’Roll cu compozitiile precum Here I Go Again, Is this love, Still of the night in variantele lor live in formula David Coverdale (voc), Tommy Aldridge (bat), Reb Beach (chit), Michele Luppi (key), Joel Hoekstra (chit) și noii veniți în grup, Dino Jelusick (key, voc) plus prima prezență feminină în rândul trupei, Tanya O’Callaghan la bass.

Rock The City vă prezinta o întâlnire in deschidere cu una dintre cele mai apreciate formații germane ale momentului, POWERWOLF, care va susține primul său show în România si care isi dovedeste bună factură în zona muzicii power metal, cât și prin prestațiile live, unde un punct de atracție este solistul vocal Attila Dorn.
Powerwolf isi aduce in cardul festivalului noul album de studio Call Of The Wild, cat si vechile piese de rezistență precum Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl’s Best Friend printre altele.

Rock The City Festival 16 iulie 2022
Venue: Parcarea complex Romexpo.

Leave a Reply