LINE-UP final și program Artmania Festival 2018

Festivalul ARTmania vă așteaptă și în acest an în perioada 27-28 iulie, în clasica locație din Piața Mare a orașului Sibiu, cu noi nume mari precum Steven Wilson, Leprous, Mogwai sau Arcane Roots.  

Ajuns la a 13-a ediție, ARTmania este cel mai longeviv festival rock din România și una dintre mărcile cu cea mai îndelungată tradiție de pe scena culturală regională, care și-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept îndrăzneț și al unui ambient special: Piața Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetăți medievale din Estul Europei.

ARTmania Festival este o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock, ce s-a consacrat ca principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. ARTmania nu înseamnă doar concerte ale unor mari formații internaționale și locale. Muzica este componenta de bază de la care a pornit totul, însă, reprezintă doar o parte din experiența pe care festivalul a dorit să o ofere iubitorilor de artă din România și din străinătate.

Biletele pentru festival sunt disponibile în rețelele:

http://bit.ly/ARTmaniaFestival2018_Kompostor
http://bit.ly/ARTmaniaFestival2018_Eventim
http://bit.ly/ARTmaniaFestival2018_iaBilet
http://bit.ly/ARTmaniaFestival2018_MyTicket

 

 

 

 

 

Leave a Reply