Mihai Barbu Project urcă pe scenă cu Shokran (RU) pe 12 septembrie, la București

Păstrați ziua de joi, 12 septembrie, liberă pentru că ne întâlnim cu Shokran și Mihai Barbu Project în Quantic Club. Shokran vine din Rusia și abordează genul progressive metal cu elemente orientale și mult djent. Trupa activează din 2012 și au debutat cu EP-ul „Sixth Sense” în același an, primul album de studio fiind lansat în 2014 cu numele „Supreme Truth”.

Mihai Barbu Project a luat naștere din inițiativa lui Mihai Barbu în toamna anului 2017. Aceasta și-a creat propriul stil muzical prin îmbinarea elementelor de progressive și ambient metal, reușind astfel să aibă un sunet modern și complex. MBP a lansat recent albumul de debut pe majoritatea platformelor de streaming, album ce conține un material muzical cu o durată de peste 80 de minute. Piesele atacă conflictul interior al artistului și pacea regăsită odată cu finele compoziției.

Începând cu toamna anului 2017, trupa a avut o serie de concerte și a făcut parte din mai multe festivaluri organizate pe teritoriul țării. Majoritatea evenimentelor s-au desfășurat în București, oraș de unde provine formația, în cluburi precum Quantic, Control și Fabrica. MBP a cântat alături de numeroși artiști cunoscuți și apreciați în domeniu, precum Days of Confusion, Need, Pistol cu Capse, Bucium, Taine, Talisman, Prefix TM și mulți alții. Trupa a avut plăcerea să facă parte în anul 2018 din festivalul Barock Fest de la Petroșani, cântând alături de Iris, Dordeduh, Tuff etc. În luna iulie 2018, MBP a fost desemnată câștigătoare a concursului “Be The Next Great Rock Band” organizat de M.A.N. România, având onoarea să cânte alături de Dave Evans & The Rock, în cadrul unui festival de mare amploare desfășurat la Lepșa Mică. În august 2018, MBP a făcut parte din festivalul Black & White Motorfest desfășurat la Cetatea de Scaun Suceava, cântând alături de Vița de Vie, Cargo, Urma, E-An-Na și mulți alții.

Pe lângă lansarea de album în format audio digital, pe serviciile de streaming (Spotify, Apple Music, Google Play, Amazon etc.) și fizic, sub formă de CD-uri, trupa își propune să scoată un conținut video regulat sub formă de videoclipuri ca suport vizual pentru materialul audio, având deja un video pentru piesa “Look Behind”. În ceea ce privește demonstrația live, colaborarea cu un inginer de sunet profesionist face ca experiența de ascultare să fie una curată și exemplar realizată din punct de vedere tehnic. Metodologia de promovare a trupei este preponderent realizată în mediul online, prin site-urile de socializare, și prin website-ul trupei, iar merchandise-ul sub formă de tricouri și alte accesorii vine doar ca o completare în mediul fizic. Logo-ul și graphic design-ul pentru materiale sunt realizate în colaborare cu un designer cu experiență în spate, ce ne permite să avem o prezentă curată și proaspătă pe scena de underground/metal din România.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 30 lei – Earlybird (preţ pentru primele 50)
  • 40 lei – Presale (preţ redus până pe 11 septembrie, inclusiv)
  • 50 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Leave a Reply