Moonspell și Rotting Christ pleacă împreună în turneu Europeam

MOONSPELL și ROTTING CHRIST își unesc forțele și pornesc într-un amplu turneu european care va acoperi mai bine de 50 de orașe din peste 25 de țări, printre care și România. Cele două trupe promit show-uri spectaculoase, care vor aduce publicul sub vraja întunecată a metal-ului sud-european.

Cu o carieră de peste 25 de ani la activ, Moonspell a fost și rămâne o forță, atât din punct de vedere al creativității, cât și al prestațiilor live. Din 1992 și până în prezent, trupa a lansat nu mai puțin de 11 albume de studio, membrii săi fiind supranumiți „regii portughezi ai gothic metal-ului”.
Cel mai recent album, 1755, a încântat fanii prin amestecul reușit de istorie și metal. Cântat în întregime în portugheză, albumul spune povestea celei mai triste zile din istoria Lisabonei – 1 noiembrie 1755, când citadela a fost devastată de un cutremur teribil, urmat de incendii generalizate și tsunamiuri.

În prezent, trupa lucrează la un nou material discografic, a cărui lansare e planificată în 2020 prin intermediul Napalm Records.

Rotting Christ s-a format în 1987 și, de peste 30 de ani, combină metalul și moștenirea culturală. Pionieră a black metal-ului grecesc, trupa are la activ 13 albume de studio și o excelentă reputație în concerte. Legătura cu fanii români a fost mereu strânsă, ROTTING CHRIST surprinzându-i în 2013 cu o interpretare proprie a cunoscutei piese „Cine iubește și lasă”. Cel mai recent album, The Heretics, a fost lansat în luna februarie a acestui an.

Noi ne întâlnim cu trupele pe 16 noiembrie 2019, la Quantic.

Biletele au fost puse în vânzare, la următoarele prețuri:
Presale: 100 de bilete la 70 de lei / buc. – SOLD OUT
Normal: 700 de bilete la 100 de lei / buc.
Biletele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro.

Vă invităm la un regal metal, pe 16 noiembrie, la Quantic!

Evenimentul este organizat de Asociația Rock Culture.

Leave a Reply