Sărbătoarea Subcarpați 2019

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbătoarea Subcarpati. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. Invitate speciale sunt Surorile Osoianu.

Bilete 1 decembrie: www.iabilet.ro/bilete-sarbatoarea-subcarpati-2019-43579/

Subcarpați s-a născut în 2010, la inițiativa lui MC Bean, solistul trupei Șuie Paparude. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, trupa pune preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc.

Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Vorbește despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să le transforme într-un discurs patetic.

În cadrul acestui proiect muzical au fost implicați mai mulți artiști precum Omu’ Gnom (Raparta), DJ Limun, Mara și Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Vali Umbră, Argatu’, Esqu, Georgiana Mănăilă și alți colaboratori.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Acestea au urmatoarele preturi:

  • earlybird: 59 lei – primele 200 de bilete
  • presale 1: 69 lei – urmatoarele 300 de bilete
  • presale 2: 80 lei pana pe 1 decembrie
  • la intrare: 100 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga si comisionul de ticketing de 5 lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Culese din Cartier powered by Radio Guerrilla

Leave a Reply