The Dead Daisies canta in deschidere la Judas Priest

Judas Priest revin la Bucuresti pe 18 iulie 2022 la Arenele Romane in cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years!

In deschidere vor urca pe scena pe langa Amalgama si The Dead Daisies.

The Dead Daisies este un supergrup format in Australia, la Sydney, bazele acestuia fiind puse de David Lowly.  De-a lungul timpului in cadrul formatiei au activat nume mari ale scenei rock internationale precum Slash, Darryl Jones (Rolling Stones), Marco Mendoza (Thin Lizzy), Alex Carapetis (Nine Inch Nails), John Corabi (Motley Crue) sau Glen Hughes (Deep Purple).

Din 2013 cand a luat nastere proiectul, au fost lansate 4 albume de studio, cel mai recent fiind ‘Burn It Down’, lansat in 2019, material care a intrat in topurile a peste zece tari. In momentul de fata, alaturi de David Lowy, fondatorul trupei, in The Dead Daisies activeaza Doug Aldrich – chitara (Whitsnake, DIO), Deen Castronovo – tobe (Journey, Ozzy, Steve Vai) si Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath).

Asadar, pe 18 iulie 2022 ne vedem la Arenele Romane cu Judas Priest, The Dead Daisies si Amalgama!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Premium (cu loc) – 349 lei in presale si 370 la intrare 

– Teren (fara loc, in fata scenei) –  259 in presale si 280 la intrare

– Acces General (cu loc) – 159 lei in presale si 180 lei la intrare

Leave a Reply