Wardruna canta pe 8 Iulie 2022 la Arenele Romane

Wardruna se reprogrameaza pe 8 Iulie 2022 la Arenele Romane

 Din cauza contextului international si national si a masurilor de siguranta si de securitate ce se impun in combatarea raspandirii pandemiei de COVID-19, concertul WARDRUNA de anul acesta de la Bucuresti se REPROGRAMEAZA din nou in 2022, pe 8 iulie, tot la Arenele Romane.

Concertul face parte din turneul Nordic Night Open Air Tour iar trupa va avea un invitat special.

Biletele cumparate raman valabile pentru noua data si va asteptam cu drag la concert anul viitor! Daca ati cumparat deja bilet, nu trebuie sa faceti nimic special. Veniti cu biletul in 2022 la concert, acesta isi pastreaza automat valabilitatea. 

Va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici. Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa va aducem trupe mari, de calibru dar si multe nume underground in premiera (sau nu) in Romania.

Dupa succesul avut cu “Nordic Night at Red Rocks Amphitheatre” din Statele Unite si “Nordic Night at Gelsenkirchen” , Wardruna alaturi de By Norse Music au transformat acest concept intr-un intreg turneu intitulat Nordic Night Summer Open Air Tour care va promova albumul ‘Kvitravn’ ce va fi lansat pe 22 Ianuarie 2021.

Turneul va include si concertul din Romania care trebuia sa aiba loc anul acesta in luna August.

Viitorul material semnat Wardruna, ‘Kvitravn’, continua din punct de vedere muzical trilogia Runaljod, insa se va remarca o evolutia in sound-ul trupei. Pe album vom putea asculta o varietate de instrumente muzicale precum talharpa, sotharpa, cornul, flautul si multe altele.

Albumul va contine 11 piese care vor ne vor plimba prin legendele si cultura nordica, avand ca teme centrale vrajitoria, animismul sau abordarea diferitelor concepte spirituale de origine nordica.

Einar Selvik a declarat despre procesul de compunere al noului album: “Sa reciti si sa copiezi trecutul nu este foarte dificil, insa pentru a putea sa intelegi si sa integrezi gandirile antice, instrumentele si modul in care acest lucru se facea  in trecut pentru a crea ceva ce este relevant in prezent, este cu adevarat o provocare, iar acesta este scopul nostru.”

Leave a Reply