Apocalyptica anunță albumul “Cell-0” și noua melodie “Ashes of the Modern World”

Finlandezii de la Apocalyptica sunt gata să zguduie lumea din nou. Trupa cunoscută pentru faimosul stile de „Cello Metal” a anunțat cel de-al nouălea album de studio, dar și un nou single de pe viitorul material “Cell-0”.

Melodia se numește “Ashes of the Modern World” și o puteți asculta mai jos.

Apocalyptica concerteaza pe 29 octombrie la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti.

Noi ne întâlnim cu finlandezii pe 29 octombrie la Arenele Romane (cort încălzit) la concertul “Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos” unde trupa vor canta integral materialul care i-a consacrat alături de multe alte hituri Metallica.

În mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut “Metallica by four cellos”, o operă rock care a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. Alături de acest epic album, la București, trupa va cânta și reinterpretări în premieră ale pieselor “Battery”, “Nothing Else Matters și “Seek and Destroy”. Finlandezii oferă o abordare unică a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. În plus, Apocalyptica și-au creat propriul stil și o carieră încununată de succes și de milioane de albume vândute în jurul lumii.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Leave a Reply