Alternosfera sarbatoreste 20 de Ani la Arenele Romane pe 13 Iulie

Pe 13 iulie, la Arenele Romane din Bucureti, Alternosfera te cheama la cel mai mare concert din istoria trupei. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la infiintare si face parte din Arhitectul din Babel Tour. Concertul va avea parte de o producie speciala, cu sunet, lumini i proiecii dedicate. Cu un program extins, baieii vor interpreta atat piese de pe noul album, cat i cantece consacrate din cei 20 de ani de Alternosfera. 

Albumul Arhitectul din Babel va fi disponibil la inceputul lunii iunie pe principalele platforme de download i streaming muzical. Bucureti, Alternosfera te cheama!

Biletele au urmatoarele preturi:

– presale: Acces General 95 lei, Golden Circle 135 lei

– la acces: Acces General 110 lei, Golden Circle 150 lei

Numarul biletelor din Golden Circle (zona din fata scenei) este limitat la 600 de bucati.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock Fm

Leave a Reply