Concert #dinBasarabia Ediția V – Alternosfera, Via Dacă, Gândul Mâței, Mozambic Filarmonic, Alex & The Fat Penguins


Alternosfera revine la tradiționalul Concert #dinBasarabia, pe 29 martie, alături de Via Dacă și Gândul Mâței, Mozambic Filarmonic și Alex & The Fat Penguins. Pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din București, cu prilejul zilei Unirii Basarabiei cu România.

Eveniment organizat de #dinbasarabia.ro și recomandat de Radio Guerrilla

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua Iabilet, cu următoarele preţuri:

EarlyBird (primele 300):
55 lei – Normal Circle;
80 lei – Golden Circle.
Presale:
75 lei – Normal Circle;
100 lei – Golden Circle.
În ziua evenimentului și la intrare:
95 lei – Normal Circle;
120 lei – Golden Circle.

Prețurile biletelor include toate taxele și comisioanele.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Alternosfera – formaţie de Rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În februarie – martie 2019 trupa va lansa cel de-al VI-lea album. În momentul de față
Alternosfera este practic cea mai renumită și apreciată trupă de rock alternativ din tot spațiul românesc.

Formația rock Gândul Mâței s-a înființat în 1996, la Chișinău. Membrii s-au cunoscut la Conservator, în afară de solistul Nicu Țărnă, care a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice din Chișinău. Stilul trupei implică elemente rock, hardcore, folk românesc și jazz. Basarabenii au reușit să încânte, pe parcursul anilor, publicul din România, Franța, Italia, Germania, Ucraina, Belarus și Rusia. Până în prezent formația a lansat trei albume studio și un EP. Cea mai recentă lansare este albumul „Generația în Blugi”, lansat pe 10 aprilie 2014.

Via Dacă este un nou proiect muzical din Chișinău, care caută să îmbine folclorul și mitologia într-o sunare transpusă la zi, ferită de convenții. Proiectul muzical “Via Dacă” a apărut în ianuarie 2017, în baza platformei artistice “Mozaic Social Club”, în rezultatul colaborarii dintre Sandu Cordonean (compozitor, producător muzical) și Iulia Panici (interpretă). Ulterior la proiect s-au alăturat Vitalie Colț (chitară bas) și Iulian Ursu (percuție). În momentul de față trupa se bucură de un mare success în tot spațiul românesc.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in țară

Leave a Reply