Concert Metallica la Bucuresti pe National Arena pe 14 august

Legendara trupa Metallica revine la Bucuresti in turneul Worldwired, intr-un concert senzational ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala.

Biletele se pun in vanzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea. In deschidere vor canta trupele Ghost si Bokassa.

 Turneul Worldwired se intoarce in Europa si Marea Britanie intre 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfasoara pe stadioane, in parcuri si chiar la un castel. Dupa seria de concerte indoor din 2017 – 2018 ce a depasit recorduri in 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine in Europa si Marea Britanie cu 25 de show-uri programate in peste 20 de tari. Debutand pe 1 mai 2019 in Lisabona, turneul include orase in care Metallica nu a mai concertat de multi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oara din 1988), Berlin, Moscova, Varsovia, Bucuresti, Gothenburg, si chiar orase cu show-uri in premiara, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).


Fiecare bilet cumparat include si cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, in format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziiei de bilet prin care vor primi instructiuni pentru a-si descarca albumul. 

Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea sa achiziioneze Pachete VIP pentru o experinena Metallica mult mai intensa. Cele trei pachete VIP includ bilete in zone premium si alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” si chiar intalnire cu trupa. Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie. 

Vanzarea generala incepe vineri, 28 septembrie, de la ora 10:00 iabilet.ro, iar membrii fanclubului Metallica vor putea achiziiona bilete incepand de mari, 25 septembrie, mai multe informatii fiind disponibile pe metallica.com. 

Biletele se pun in vanzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Leave a Reply