Concertul Powerwolf se muta la Arenele Romane

Dragii nostri, ne vedem nevoiti sa mutam showul Powerwolf de la Romexpo la Arenele Romane, Open Air. Biletele voastre raman in continuare valabile automat si puteti veni cu ele la concert fara a fi nevoiti sa faceti nimic si va multumim pentru intelegere. Mai multe detalii gasiti mai jos.  

Fanii de la categoria PREMIUM vor avea acces in zona A din fata scenei si pot sta si pe scaun daca doresc in Sectorul E dedicat exclusiv lor unde vor avea si bar si toalete la dispozitie dar si un afis cadou.  

Fanii de la categoria A (Armata Strigoi) pot sta fara loc, in fata scenei, pe teren. 

Fanii de la categoria B (The Beasts), pot sta in Sectorul K (cu loc) sau pe coronament, fara loc, in zonele respective sau in spatele Zonei A, pe teren. In sectorul K va fi si un bar pe coronament dedicat categoriei B dar si toalete. 

Fanii de la categoria C (Conquistadores) vor sta in restul arenei cu loc (mai putin sectoarele K si E) sau fara loc, in spatele categoriei A (Armata Strigoi) Accesul pentru toate categoriile de bilete se face pe jos prin Parcul Carol – Portile de fier 

Spectatorii care vor sa stea pe scaune pot sta unde doresc, locurile nu sunt alocate.  Va multumim pentru intelegere. Fanii care doresc modificari ale biletelor pot scrie la info@iabilet.ro  

Leave a Reply