Familia Addams la Teatrul Excelsior – o experienta de neratat

Daca nu ai fost pana acum la Familia Addams la Teatru Excelsior, trebuie neaparat sa o faci! Ce, cum? – te intrebi probabil. Nicio grija, si eu am aflat spre rusinea mea recent de acest spectacol. Dar nu poti sa il ratezi.

In regia lui Razvan Mazilu, Familia Addams este un SPECTACOL! in toate sensurile cuvantului. Un tur de forta pentru actori, care canta, joaca, danseaza, reusind sa le imbine pe toate parca fara efort. Un show cu un concept rar vazut pe scenele romanesti, cu muzica, decor, machiaj, costume. Daca Broadway sau West End ar avea spectacole in Romana, asa ar arata.

Poate sunt subiectiva, din moment ce mie mi-a si placut foarte mult Familia Addams, asa ca a fost o incantare sa observ personajele atat de cunoscute. Spectacolul urmareste prima iubire a micutei Wednesday Addams, care nu mai este atat de micuta se pare, si cum se adapteaza familia la asta. Si, mai ales, prin ce peripetii trec cand ii cunosc pe “socri”. E o poveste cunoscuta, dar care are grija sa integreze multe elemente mici pe care le recunoastem cu drag din Familia Addams.

077-fam addams foto vlad catana 223-OAna

Pentru 2h si 30 min (cu pauza) am intrat intr-o lume aparte si parca am uitat ca ne uitam la un spectacol de teatru (muzical). In schimb, a fost o experienta uimitoare. Moment dupa moment gasesti ceva care sa te impresioneze. E dramatic, e amuzant, e teatru muzical prin desavarsire. Un mare Bravo din partea noastra pentru toti cei implicati in acest show.

Daca nu te-am convins inca, uite si trailer-ul oficial

Nu stiu cand se va juca urmatoarea data, dar fiti atenti si luati-va biletele din timp!

https://teatrul-excelsior.ro/familia-addams/#bilete

Leave a Reply