Judas Priest se reprogrameaza pe 18 Iulie 2022

Dragii nostri,
Din cauza contextului international si national si a masurilor de siguranta si de securitate ce se impun in combatarea raspandirii pandemiei de COVID-19., concertul Judas Priest de anul acesta de la Bucuresti se reprogrameaza in 2022, pe 18 iulie, tot la Arenele Romane.

Legendele heavy metal si-au reprogramat tot turneul aniversar “50 de ani”. Amalgama din Rusia raman invitatii speciali ai serii. Revenim in curand si cu alte nume pe afis. 

Biletele cumparate raman valabile pentru noua data si va asteptam cu drag la concert anul viitor!

Va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici. Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa va aducem trupe mari, de calibru dar si multe nume underground in premiera (sau nu) in Romania.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Leave a Reply