Pe 23-25 iulie, fanii muzicii sunt invitati la ARTmania Evenings care aduce atmosfera de festival, activitati alternative si energia concertelor live.

Cumnimic nu poate concura cu apropierea si cu sentimentul de conexiune umana pe care il construieste muzica live, in weekend-ul 23 – 25 iulie 2021, fanii muzicii rock sunt invitati sa se bucure de o atmosfera de festival, de activitati alternative si de energia concertelor oferite de unele dintre cele mai cunoscute trupe romanesti in cadrul „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival.

Evenimentul va avea loc la Quantic Club din Bucuresti, va fi adaptat conditiilor de siguranta si de igiena impuse de contextul actual si este organizat din dorinta de a oferi sustinere artistilor si de a recrea, pe cat posibil in conditiile de acum, ambianta de festival cu care ARTmania si-a obisnuit fanii in ultimii 15 ani.

  • Abonamentele s-au pus deja in vanzare pe artmaniafestival.ro la pretul de 150 lei/ buc. pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile in limita a 300 de buc.
  • Cei care pot participa doar la o zi de ARTmania Evenings au optiunea de a lua bilete pe zi la pretul de 70 de lei/ buc., disponibile tot pe artmaniafestival.ro in limita a 200 de buc. per zi de eveniment.

De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor intalni cu nume binecunoscute ale scenei rock romanesti (a-z): Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine si White Walls.  PROGRAM PE ZILE „ARTMANIA EVENINGS”:
23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls
24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda
25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Si Mi-a Placut ACTIVITATI ALTERNATIVE ca-n vremurile bune
Pe langa concerte, o serie de activitati alternative vor oferi posibilitatea participantilor de a-si petrece timpul de dinaintea concertelor sau dintre acestea.

Fanii interesati de intregirea colectiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania in care vor gasi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Detalii complete despre activitatile alternative disponibile pe durata ARTmania Evenings vor fi comunicate in viitorul apropiat intr-un anunt separat.

REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings” pentru publicul largdetalii despre regulament pot fi citite in comunicatul de presa inclus pe link-urile de mai sus.

Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat pe:https://artmaniafestival.ro/ro/regulament-artmania-evenings.htmlRegulile sanitare aplicate in cadrul evenimentului ARTmania Evenings vor fi cele aflate in vigoare la momentul datei evenimentului, stabilite in acord cu reglementarile legale de la acel moment, precizari care vor putea fi consultate in regulamentul de eveniment disponibil pe artmaniafestival.ro
Regulamentul poate suferi schimbari in functie de modificarea conditiilor de către autoritati, modificari ce pot surveni pana la momentul desfasurarii evenimentului si care vor fi reflectate in prezentul regulament.

Leave a Reply