Posada Rock 2021 are loc in perioada 3-5 septembrie

POSADA ROCK se tine anul asta in septembrie la Campulung Muscel si va fi cea mai tare editie de pana acum!

Suntem extrem de bucurosi sa va putem anunta ca editia aniversara de 35 de ani a Festivalului POSADA ROCK va avea loc in weekendul 3-5 septembrie 2021 pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel! Mai mult decat atat, headlinerii fiecarei seri vor fi trupe de prim rang din afara tarii, pe care le vom anunta in curand!

Dupa un an greu pentru toata lumea si o editie de avarie la Bucuresti, am tinut neaparat sa aniversam cei 35 de ani de la primul POSADA ROCK printr-un festival adevarat, la Campulung Muscel, cu un line-up international, asa cum v-am obisnuit. Nu va lipsi concursul pentru trupele underground, care vor beneficia astfel de o necesara rampa de lansare.

Festivalul va fi organizat cu respectarea normelor epidemiologice valabile la acel moment . Evident, ne dorim ca toata lumea sa se simta bine si cat mai libera la cel mai prestigios festival de rock al anului. In acelasi timp, primeaza siguranta publicului, a trupelor participante si a echipei festivalului, asa ca va incurajam din toata inima ca, daca nu ati facut-o deja, sa va vaccinati!

Abonamentele achizitionate pentru editia de anul trecut raman valabile si pot fi folosite pentru a participa la festival in 2021. In acest moment sunt la vanzare abonamente – Presale 2 la pretul de 170 lei/buc.

Saptamana viitoare vom anunta headlinerii internationali iar pretul abonamentelor va deveni 200 lei/buc. Am facut si event nou, ca sa tinem legatura mai usor.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Save the dates: 3-5 septembrie, Campulung Muscel!

Leave a Reply