S-au pus în vânzare biletele pe zile pentruMaximum Rock Festival 2023

Maximum Rock Festival pune în vânzare a biletelor de o zi, câte 500 de bilete pentru fiecare zi a festivalului. Cu această ocazie, organizatorii Maximum Rock și Promusic Events anunță lineup-ul celor două zile de festival, până la acest moment. Menționăm că noi trupe vor fi anunțate în viitorul apropiat. 

Astfel pe cele două scene ale festivalului vor urca următoarele trupe

  • 02 iunie– Within TemptationTiamatDirty ShirtTropeDoomsday Astronaut (și altele ce vor fi anunțate ulterior) 
  • 3 iunie– KamelotLacuna CoilAltarAd InfinitumReverse de Moment (dintre formațiile deja anunțate, lineup-ul urmând a fi completat în perioada ce va urma)

Biletele și abonamentele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro link: https://www.ambilet.ro/tc-events/maximumrockfestival2023/

Reamintim publicului că Maximum Rock Festival ediția a zecea se va desfășura în perioada 2-3 iunie 2023. Fiind o ediție specială, aniversară, festivalul va avea loc într-o locație deosebită, în inima muntelui, la Pensiunea Râșnov, situată la la 17 km de Brașov, 4 km de Râșnov și 13 km de Bran. Va fi o ediție cu adevărat specială, ce va avea două scene, pe care vor urca 18 formații, într-un interval de două zile de distracție și voie bună, pentru a sărbători cum se cuvine cea de-a zecea ediție a festivalului.
Locația va beneficia de o zonă de camping dotată cu toate utilitățile, situată exact lângă zona de festival. Nu vor lipsi barurile, o zonă extinsă dedicată deliciilor gastronomice și o zonă de merch.

Eveniment recomandat de ROCK FM.

Leave a Reply