The Witcher vine mai repede!

Triss Merigold din celebra serie Netflix, The Witcher, vine la Comic Con Summer Limited Edition 

În acest moment nu există un set de norme clare și 100% predictibile pentru a organiza Comic Con, însă am reușit să croim un eveniment care are un set de 6 măsuri pentru a crea un eveniment sigur și un eveniment care poate fi organizat conform legislației care urmează să fie actualizată pentru luna August 2021. 

Cele șase măsuri pe care East European Comic Con se bazează în 2021, sunt: accesul verificat, numărul de participanți este limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare între acestea, o igienă sporită a mâinilor și, desigur, masca de protecție. 

În primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziționale și magazinele prezente, iar în 28-29 August va avea că invitați actori din cele mai populare seriale și filme de la Hollywood. Evenimentul se va desfășura în București la Romexpo, în pavilioanele B1 și B2 și pe aleea din fața acestora pe o suprafață de peste 35000 mp. 

La mai bine de 2 ani de la finalul Game of Thrones, fanii s-au regăsit într-un alt univers fantastic mulțumită ecranizării realizate de Netflix, The Witcher. Astfel, la Comic Con nu puteau lipsi actori din aceasta serie extrem de populară la nivel global: pe celebra actrița Anna Shaffer, cea care o interpretează pe vrăjitoarea Triss Merigold, unul dintre personajele cheie ale poveștii.

Anna Shaffer s-a făcut remarcată și în rolul Romildei Vane din ultimele 3 filme Harry Potter unde a încercat să își asigure dragostea lui Harry Potter printr-o poțiune magică, care, din greșeală a ajuns la Ron Weasley.

Așadar, la Comic Con 2021, Anna Shaffer va reprezenta două universuri extrem de populare printre vizitatorii evenimentului, The Witcher și Harry Potter.

Anna Shaffer va fi prezentă la Comic Con Summer Limited Edition în ziua de Sâmbătă, 28 August la ambele sesiuni care se vor desfășura în intervalele 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00.

Anna se alătură lui Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones) Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt disponibile pe www.comic-con.ro

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition vor avea împreuna 7 sesiuni – Joi 26 August 16:00 – 20:00; Vineri 12:00 – 16:00 și 17:30 – 21:30, iar Sâmbătă și Duminică intervalele sunt 09:30 – 14:30 și  16:00 – 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet. 

Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna August, trebuie să intre pe entertix.ro/eecc și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune. 

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Desigur, cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.  

Pentru a descoperi mai multe detalii despre accesul la eveniment, măsurile de siguranță  îi invităm pe participanți să viziteze https://comic-con.ro/

Setul de măsuri intitulat Comic Con 6 Layers of Protection este compus din:

  • Accesul Verificat. Participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente: 
  1. un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile 
  2. un certificat de testare (rapidă) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă, 
  3. un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.
  • Numărul Limitat de Persoane. Pentru a oferi un spațiu aerisit și a diminua riscul pentru participanți, dar în același timp să putem funcționa în parametrii legali, vom limita accesul la 5000 de persoane / sesiune.
  • Numărul de ore limitate. Numărul mare de ore consecutive ale evenimentului a fost redus la 40%. În fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interacțiuni îndelungate, însă făra a compromite experiența Comic Con.
  • Pauze de Dezinfectare. Între cele două sesiuni, vor exista pauze de 90 de minute, pentru a curăța și dezinfecta spațiile comune și toaletele, dar și pentru a ne pregăti să întâmpinăm următoarele 5000 de persoane. 
  • Dezinfectant de mâini. Vom poziționa dezinfectant de mâini în mai multe zone importante, unde persoanele interacționează fizic: Zona de Acces, Aleea Artiștilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozanților, Zona exterioară de alimentație. 
  • Masca de Protecție.  Indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate. 

Leave a Reply