Powerwolf și Gloryhammer pe 27 Noiembrie la Arenele Romane

Powerwolf si Gloryhammer canta la Bucuresti pe 27 noiembrie la Arenele Romane (cort incalzit). Biletele se pun in vanzare pe 1 martie la ora 11:00.

Powerwolf vin din Germania si tin sus stindardul power metalului din 2003 cand fratii Charles si Matthew Greywolf au pus bazele formatiei. Powerwolf este o trupa cu un show si o imagine aparte, in care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie si un loc bine stabilit in universul formatiei.

Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, varcolaci dar si de povesti cu tenta religioasa.

Celor doi frati li s-a alaturat tobosarul francez Stefane Funebre si claparul german Falk Maria Schlegel. La scurt timp l-au cunoscut in Romania pe Karsten Brill, roman din Sighisoara care studia opera clasica la Academia de Muzica din Bucuresti. Karsten a devenit Attila Dorn iar pasiunea sa pentru legendele romanesti cu varcolaci a ajutat la dezvolatrea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formatiei.

Din 2003 pana in prezent formatia a ramas neschimbata cu exceptia tobosarului. In cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume, albume care au ajuns in topurile a peste 10 tari.

In momentul de fata Powerwolf inseamna:

Attila Dorn – voce

Matthew Greywolf – chitara

Charles Greywolf – chitara

Falk Maria Schlegel – clape

Roel van Helden – tobe

Gloryhammer este o formatie a carei baze au fost puse de Christopher Bowes, solistul Alestorm. Stilul abordat este symphonic power metal iar fiecare membru al formatiei are un pseudonim in jurul caruia este constriuita o poveste care evolueaza cu fiecare album al trupei.

Astfel personajele carora le dau viata artistii sunt Zargothrax, Dark Sorcerer of Auchtermuchty (Christopher Bowes – clape), Ser Proletius, Grand Master of the Templar Knights of Crail (Paul Templing – chitara), Hootsman, Barbarian Warrior of Unst (James Cartwright – bass), Ralathor, the Mysterious Hermit of Cowdenbeath (Ben Turk – tobe),

Angus McFife, Crown Prince of Dundee, Heir to the Kingdom of Fife (Thomas Winkle – voce)

Pana acum formatia a lansat doua materiale de studio, urmand ca al treilea sa fie facut public la finalul acestei primaveri.

Componenta trupei este neschimbata in cei aproape 10 ani de activitate.

Biletele se pun in vanzare pe 1 martie pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

  • Earlybird, primele 200 de bilete: 79 lei Acces General, 115 lei Golden Circle + taxe 5 lei
  • Presale: 99 lei Acces General, 135 lei Golden Circle + taxe 5 lei
  • La acces: 120 lei Acces General si 150 lei Golden Circle

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxa de 5 lei.

Se pun in vanzare doar 1800 de bilete iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc in cort incalzit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisa renunarea la biletele achizitionate.

Leave a Reply